M8xfasnQ.png

PROFESYONEL ASTROLOJİ DERNEĞİNE ÜYELİK ŞARTLARI

• Adayın derneğimize üye olabilmesi için Dernek Yönetim kurulundan iki kişinin referansı gerekmektedir.

• Dernek Tüzüğümüzü/Kuruluş İlkelerimizi (tüzük aşağıda yer almaktadır) okuyup onaylamalıdır.

• Üye Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında aşağıda yer alan KVK metnini okuyup onaylamalıdır. KVK metni onayı ile Üye kişisel bilgilerini tarafımıza kendi isteği ile ilettiğini kabul etmiş sayılacaktır.

• Üye Dernek yıllık aidatını ve ilk giriş ödentisini ödemiş olmalıdır. Ödeme dekontunu tarafımıza e-posta yoluyla iletmelidir.

• Dernek üyeleri aidat yenileme zamanı geldiğinde ödemelerini bitiş tarihinden başlayarak 1 ay içinde gerçekleştirmezlerse üyelikleri düşer.

• Üye Nüfus Kağıdının önlü arkalı fotokopisini tarafımıza e-posta/posta yoluyla iletmelidir.

• Üyemizin Astroloji alanında eğitimi varsa belirtmelidir.

• Astroloji Eğitiminizi hangi kurum/kişi den aldınız.

• Astroloji Eğitiminizi aldığınız süre ve yılları belirtiniz.

• Astroloji Eğitiminizi aldığınız kurum/kişi telefonu veya e-posta adresi.

• ÜYELİK ÜCRETİ: ÜYELİK YILLIK AİDAT 300 TL. İLK ÜYE GİRİŞİ ÖDENTİSİ: 200 TL. Üyemiz bir defaya mahsus olmak üzere ilk girişte yıllık aidatın yanı sıra bir de giriş ücreti ödeyecektir. Daha sonraki yıllarda yıllık aidatını ödeyerek üye olmaya devam edecektir.

Üye Olmak İçin:

1- İsim-Soyisim

2- TC Kimlik Numaranız
3- Medeni Durumunuz
4- Adresiniz

5- Telefon Numaranız

6- Doğum Yeriniz

7- Doğum Tarihiniz ve Saatiniz

8-Meslek ve Eğitim Durumunuz

Lütfen yukarıdaki bilgileri ''eksiksiz'' bir şekilde astrolojidernegiads@gmail.com adresine gönderiniz.